تمیز کردن منزل و تزریق رنگ به آشپزخانه
تمیز کردن منزل و تزریق رنگ به آشپزخانه
نکات اموزشی تمیز کردن منزل و تزریق رنگ به آشپزخانه همزمان با فرا رسیدن روزهای خانه تکانی،
تغییر رنگ و چیدمان آشپز* خانه هم یکی از کارهایی است که این روزها ممکن است فکر و ذهن برخی
را به خود معطوف کرده باشد.
اگر شما هم قصد تغییر دادن رنگ آشپز* خانه خود را دارید، برخی آگاهیها برای این منظور را در ادامه مطلب بخوانید
تمیز کردن منزل و تزریق رنگ به آشپزخانه
در واقع از آنجا که معمولا زنان زمان قابل توجهی را در آشپزخانه صرف میکنند،
بهتر است به چیدمان آشپزخانه توجه ویژهای شود و از رنگهای شاد،
گلدانهای پر از گل و وسایل مختلفی برای تزئین قلب خانه کمک گرفت
و محیطی دلچسب را در خانه فراهم ساخت.
قرمز و نارنجی از رنگهایی هستند که کارشناسان
حوزه طراحی داخلی به استفاده از آن در چیدمان
آشپزخانه تاکید دارند و آنها را در فراهم کردن محیطی شاد
و آرام برای اعضای خانواده موثر میدانند علاوه بر این،
چنین رنگهایی به افزایش اشتها و هضم بهتر غذا نیز کمک میکنند.
برای افرادی که در آشپزخانه، کابینتهایی به رنگ سفید،
شیری یا کرم نصب کردهاند و قصد رنگ آمیزی دیوارها یا تعویض کاشیها را دارند،
استفاده از عناصر تزئینی با ترکیب رنگهای قرمز و سبز و دیوارهایی به رنگ زرد
کمرنگ نه تنها انرژی بخش خواهد بود بلکه به بازتاب نور خورشید از دیوارها کمک میکند
و فضای آشپزخانه را دل انگیز جلوه خواهد داد.
در آشپزخانهای با کابینتهایی به رنگ چوب یا قهوهای تیره رنگ بهتر است
از رنگهایی با پس زمینه طلایی و خردلی استفاده شود.
انتخاب صفحه روی کابینت نیز توصیه میشود گل بهی بوده و پرده و کناره دیوار
پنجرهها نیز از قهوهای کم رنگ استفاده شود. برای صرف غذا در فضایی
رویایی و آرام بخش نیز استفاده از ترکیب رنگ بنفش پررنگ و شیری پیشنهاد میشود.
رنگ بنفش دیوارها با چیدمانی شامل دیوارکوب، صندلیها و کف پوش شیری رنگ
فضای آشپزخانه یا اتاق ناهار خوری را زیبا و مجلل خواهد کرد.
نباید فراموش کرد در آشپز خانههایی که در موقعیت شمال قرار داشته و آفتابگیر نیستند
استفاده از رنگهای سرد مانند آبی و رنگهایی که نور را جذب کرده و منعکس نمیکنند،
فضای اتاق را بیروح، غم زده و کوچک جلوه میدهد
همچنین برای پر شکوه و با طراوت جلوه دادن فضای آشپزخانه توصیه میشود
گلدانهایی شیشهای با گلهای بنفش، زرد و آبی تزئین شوند و آنها روی
میز آشپزخانه یا صفحه کابینت قرار داده شوند.
میتوان از لالههای قرمز و صورتی رنگ نیزبرای شاد کردن فضا و بهاری جلوه دادن آشپزخانه کمک گرفت. به طور قطع رایحه گلهایی مانند اسطوخودوس یا برگ لیمو، دارچین، میخک، اکالیپتوس، گل یاس،، کاج و رز در کنار عطر شمعهای خوش رایحه و میوههای رنگارنگ، حال و هوای آشپز خانه را تغییر میدهد و اعضای خانه و میهمانها را از یکنواختی و روزمرگی رها خواهد کرد.نباید فراموش کرد در آشپز خانههایی که در موقعیت شمال قرار داشته و آفتابگیر نیستند استفاده از رنگهای سرد مانند آبی و رنگهایی که نور را جذب کرده و منعکس نمیکنند، فضای اتاق را بیروح، غم زده و کوچک جلوه میدهد.
یخچالهای بدون کپک
اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند.
میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
بنابراین توصیه ما به شما این است که به دنبال یاد گرفتن راه هایی باشید
که کپک به مواد غذایی یخچال تان راه پیدا نکند یا حداقل
اگر سر و کله اش درون یخچال تان پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند
و با در بسته یخچال منزل شما در مقابل خودش رو به رو شود.
رطوبت نان را بگیرید
نان از آن دسته مواد غذایی است که بعید است در یخچال خانه ای کپک نزده باشد!
کپک نان به سرعت در بافت نان نفوذ می کند و اگر تعدادی نان روی هم چیده شده باشد،
همه آن ها را آلوده و غیر قابل مصرف می کند. وقتی نان کپک زد،
راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد اما برای این که این اتفاق نیفتد
پیش از سرد شدن کامل نان ها، نباید آن ها را روی هم چید.
پس برای این که کپک، نان های شما را از بین نبرد
آن ها را در پارچه های سفید و تمیز که بهتر از کیسه های پلاستیکی است
و باعث جذب رطوبت نان می شود، قرار دهید.
خانه تکانی
میوه ها را دریابید
بعد از نان، میوه در صدر جدول مواد غذایی کپک زدنی در یخچال خانه ها می درخشد!
کپک زدن میوه ها درون یخچال هم واقعا دردسرساز است،
چون جمع کردن لاشه های شل شده
آن ها از جامیوه ای همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است.
برای پیشگیری از کپک زدن میوه ها در جا میوه ای یخچال یک اسفنج خشک قرار دهید
تا رطوبت را به خود جذب کند. یکی دیگر از راه های پیشگیری از کپک زدن میوه ها این است
که آنها را درون دستمال نخی مرطوب نگهداری کنید.
بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید
و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند
هوا را به داخل شیشه راه ندهیداگر در منزل خودتان مربا درست می کنید
باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد
به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند.
بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید
و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند.
برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده. کنید